PNTGRPMGR

Point Tools for Civil3D 2013 or higher
Control_Z
Posts: 1
Joined: Mon Jul 03, 2017 12:09 pm

PNTGRPMGR

Postby Control_Z » Wed Jul 05, 2017 11:40 am

When use the function PNTGRPMGR, I get:
DS> Obtaining, Sorting & Displaying Points ... Done.
Then a display of, "PNTGRPMGR" in/at the command line; nothing is active - cannot click or type anything in cad other than Escape which frees the program & returns to normal.

Thanks

twdotson
Site Admin
Posts: 167
Joined: Thu Mar 19, 2015 9:35 pm
Location: Flemingsburg, KY

Re: PNTGRPMGR

Postby twdotson » Wed Jul 05, 2017 1:27 pm

Classic symptoms of a dialog dragged off the (primary) screen.

http://dotsoft.com/blog/?p=237


Return to “C3D Point Tools”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron