WMS

Civil/Survey and GIS add-on for CAD engines.
donnieworld
Posts: 9
Joined: Fri Apr 24, 2015 4:34 pm

WMS

Postby donnieworld » Tue Nov 08, 2016 8:45 pm

Have we lost the capability to capture images from WMS Servers?

twdotson
Site Admin
Posts: 167
Joined: Thu Mar 19, 2015 9:35 pm
Location: Flemingsburg, KY

Re: WMS

Postby twdotson » Fri Nov 11, 2016 10:06 pm

WMS was never as straight forward as TMS and we discontinued it for now (possibly long term).

Autodesk and even BricsCAD have WMS now, have you checked into that?
https://www.google.com/#q=BricsCAD+WMS


Return to “MapWorks”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron